Nincs termék a bevásárlókosárba.
Keresés
Filters

Szállítás és Garancia

Szállítási, fizetési, garanciális feltételek

Amennyiben kérdése van keressen Minket! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen.

06/70-321-3699; kutyaham@k9g.eu

Figyelem!

Amennyiben a Szolgáltató (K9 Gear Kft) minden gondossága ellenére hibás ár kerül a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Partner elállhat vásárlási szándékától.

Amennyiben a megrendelt termék a rendelés pillanatában nincs raktáron, akkor az ár a rendelési árhoz képest változhat, pozitív, illetve negatív irányban is. A változás oka lehet árfolyam ingadozás és gyártói/beszállítói ármódosítás is.

Megértésüket köszönjük!

 

Szállítási és fizetési feltételek

A termékek adatlapján feltüntetett ár bruttó ár mely már tartalmazza az ÁFÁ-t. Az árak a raktáron megtalálható termékekre vonatkoznak! Amennyiben a terméket rendelni kell, az ára tájékoztató jellegű, egyes esetekben befolyásolhatja a beérkezési árfolyam. A termékek mellett feltüntetett leírások és képek tájékoztató jellegűek, a gyártó által megadott leírások alapján! Amennyiben a termék raktáron van a szállítási határidőnk 3-5 munkanap. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 72 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket, a megrendelést követő második munkanapon teljesítjük. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktárunkon a szállítási idő 1-4 hét, melyet minden esetben közlünk a megrendelővel. Rendelés esetében előfordulhat, hogy a termék ára az árfolyam miatt változni fog. A feltüntetett árak a raktáron megtalálható termékekre vonatkoznak.

A vásárlás során kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Kérjük, hogy mindig figyelmesen töltse ki a szállítási címet. Természetesen a számlázási cím és a szállítási cím eltérhet egymástól. Kérnénk, amennyiben kiszállítást kér, olyan címet adjon meg, ahol elérhető 8-17 óra között.

Kiszállítás MPL Posta futárszolgálattal 

A kiszállítás a Magyar Posta Futárszolgálatával (MPL) történik. A terméket a lehető leggyorsabban (a termék beérkezése után, vagy előre utalás esetében az utalás beérkezése után) útnak indítjuk. A várható szállítási idő a feladást követően 2 munkanap.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a renszer alapesetben 1.260 Ft-ot generál hozzá a számla végösszegéhez, amennyiben kiszállítással kéri a terméket! Ez a díj max. 2 kg-os csomag esetében érvényes, utánvétes fizetéssel!

Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 50 000 Ft értékig. 50 000 Ft érték felett a biztosítás díja: 220 Ft / 10 000 Ft, az 50 000 Ft feletti részre.

A törékeny illetve terjedelmes feladás felára: az alapdíj 30%-a.

A fenti díj abban az esetben érvényes, amennyiben a küldeményének leghosszabb oldala max. 200 cm, és a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t.

Amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete 200 cm-nél nagyobb,vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, terjedelmes kezelés történik.

A szállítás díját minden esetben egyeztetjük ügyfeleinkkel!

Fizetés előre utalással

Amennyiben Ön kiszállítást kér, vagy kényelmesebb a bankszámlára való utalás, úgy azt megteheti, a rendelésének visszaigazolása után. Átutalás esetében a következő bankszámlára tud utalni:

K9 Gear Kft.
2310 Szigetszentmiklós Bajcsy-Zsilinszky utca 43/A.
 

Raiffeisen Bank:

12023132-01468702-00100009

Utalás esetében kérnénk, hogy hivatkozási számként adja meg rendelési számát! Amennyiben átutalással fizet, és kiszállítást kér, a  szállítási díj minden esetben egyeztetésre kerül!

Garancia, szavatosság és jótállás

Amennyiben problémája van a kiszállított termékkel, kérjük azt minnél előbb jelezzék ügyfélszolgálatunk. Minden esetben igyekszünk gyorsan és rugalmasan kezelni a problémákat!

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak sértetlen tiszta, kutyaszőr mentes terméket áll módunkban cserélni.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991.(IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak szerint az  irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termék csoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. Az értékesített termékek minősége tekintetében az adott termék beszállítója vállal szavatosságot a Magyar Polgári Törvénykönyv 306. és 307. §--ban és a151/2003./IX.22/ sz. Kormányrendeletben foglaltak, illetőleg saját jótállási feltételei szerint.  A hatályos jogszabályok szerint a jótállás és a garancia kötelezettsége, valamint az alkatrész ellátási felelősség a termék forgalmazóját terheli.

Az igény érvényesítéséhez szükséges:
- számla
- az igényt a service@k9g.eu e-mail címen lehet bejelenteni

Cégünk minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki, melyet kérjük, hogy őrizzen meg. A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján az általunk forgalmazott termékekre (a számla megléte feltétel) 12 hónap jótállást vállalunk. A jótállási felelősséget kizáró feltételek: helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás, szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat, nem szakszerű beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás, vagy természetes elhasználódás.

Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. Csak bizonyítottan hibás termék kerül kicserélésre, így kérjük, hogy a csomag átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről! Amennyiben bármilyen sérülést észlel a csomagoláson, arról a helyszínen vetessen fel jegyzőkönyvet, a reklamáció és a kárrendezés céljából. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. Amennyiben hibát észlel, azt kérjük minél előbb jelezze cégünk felé írásban, e-mailben. Ha ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

Amennyiben a termék a várlástól számított 3 munkanapon belül, szakszerű üzembe helyezés mellett meghibásodik, Ön kérheti a termék cseréjét. Ha erre nincs lehetőség (cégünk nem tud ugyanilyen terméket biztosítani Önnek), abban az esetben elállhat a vásárlási szerződéstől, és a vételárat vissza kérheti, vagy választhat egy másik terméket, melynek árába beszámítjuk az előző termék értékét.
A szétszerelt, valamint a külső behatásoknak kitett terméket (pl.: törött) nem áll módunkban cserélni. Ugyan ez vonatkozik a környezeti katasztrófákra is. (pl.: villámcsapás által keletkezett túlfeszültség). Ha a hiba 3 munkanapon túl jelentkezik, forduljon a jótállási jegyen kijelölt szakszervizek egyikéhez.  Csak kijelölt szervizhez forduljon, mert a nem kijelölt szerviznél történt bármiféle beavatkozás, idegen beavatkozásnak minősül és a jótállás megszűnését is eredményezheti!

Elállás a vásárlástól

Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján. A vásárlástól számított 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat. Az elállás csak a házhoz szállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető! Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Amennyiben eláll a vásárlástól, azt kérjük minden esetben jelezze az info@webtermekhaz.hu , postai úton vagy a 0670/5466330-as telefonszámon. A terméket vagy termékeket postai úton visszaküldheti vagy személyesen visszahozhatja telephelyünkre (2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 9.).  A termék visszajuttatási költsége, az elállási jog gyakorlása miatt, a vásárlót terheli.
Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. A szerzői jogi védelem alatt állótermékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítástechnikai szoftver)  esetében, nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, ha a csomagolást a vásárló felbontotta.

Amennyiben a vásárló kifizette a termék árát, az eladó köteles a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni azt, a vásárló által megjelölt bankszámlára, átutalással.

Minden esetben kérjük jelezze visszaküldési szándékát, hogy egyeztetni tudjuk a további teendőket. 

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni.