Nincs termék a bevásárlókosárba.
Keresés
Filters

IDC® Power kutyahám Mini-Mini méret - több szín

Mellkaskörfogat: 40 - 53 cm
Kutya súlya: 4 - 7 kg

Most ingyenes szállítással!
Részletek: http://kutyaham.hu/oszi-akcio
6 990 Ft
*

Julius-K9 IDC Power Kutyahám

IDC Power kutyahám magyar termék nagydíj

Ergonómiailag tökéletes

Ergonómiailag tökéletes

Az IDC® Powerhám egyik fő fejlesztésének köszönhetően a lefelé mutató mellöv a kutya mellkasán oszlatja el a fellépő erőket. A húzóerő itt nem a nyakat terheli, hanem a mellkasizomzatot.

Innova Dog Comfort

Lélegző, bőrbarát bélés

Bőrbarát bélés

Méltánytalanul kevés figyelmet fordítunk a hám e nagyszerű tulajdonságára. Az OEKO-TEX® ruhaipari anyagot és a hozzá kapcsolódó előírásokat a legszigorúbb, humán felhasználásra szánt termékek gyártásánál alkalmazzák.

Törésbiztos rögzítőcsat

Törésbiztos rögzítőcsatt kutyahám

A kiváló minőségű csatok folyamatos ellenőrzés és tesztelés kíséretében kerülnek fel az IDC® Powerhámokra. A minőségébe vetett bizalmat a téli hónapokban hálálja meg igazán. A fagyban is hibátlanul működik és nem törik el. 

Fényvisszaverő mellöv és szélszegés

Fényvisszaverő mellöv és szélszegés a kutyahámon

Az IDC® Powerhám egyik lényeges feladata, hogy jólláthatósági mellényként is funkcionáljon a kutyán. Az állítható hosszúságú, tépőzáras mellöv szürke csíkja és a kutyahám szélszegése fényvisszaverő anyagból készült, így sötétben a rávetődő fény sokszorosát sugározza vissza.

A mellöv hossza tépőzár segítségével állítható.Tépőzáras mellöv

 

Cserélhető oldalfelirat

Közel ezerféle (!!!), raktárról rendelhető felirat közül választhat. Ha itt sem találja meg a kutyájához legjobban illőt, lehetősége van kívánságfelirat rendelésére is! Az IDC® Powerhámokon lévő, tépőzáras JULIUS-K9® márkajel foszforeszkál, azaz áramforrás nélkül világít a sötétben.

Tépőzáras feliratCserélhető tépőzáras felirat kutyahám

Biztonságos fogórögzítés

Az új IDC® Powerhámon található gumis heveder 2-féle állítási lehetőséggel rendelkezik. Eldönthetjük, hogy külön csak az oldalkarika, külön csak a fogó, mindkettő vagy egyik se legyen rögzítve. Ezzel a minimálisra csökkenthető a beakadás veszélye. Különösen fontos ez a vadász-, illetve kereső kutyák számára. Figyelem: ha kutyája mégis beakad egy Ön által nem látható helyen, az IDC-Powerhámból így is ki tud szabadulni hátrafelé.

Biztonságos fogórögzítés nyitottRögzítés zárt

Ellenőrzött minőség

Független, hitelesített vizsgálat (Crash-test) során ellenőrzött minőség. A termék 300 kg-os szakítószilárdságot teljesített, ekkor a csat kinyílt, de a hám nem szakadt el.


Kikötésre nem alkalmas!