Nincs termék a bevásárlókosárba.
Keresés
Filters

IDC® Power kutyahám 0-ás méret - több szín

Mellkaskörfogat: 58 - 76 cm
Kutya súlya: 14 - 25 kg

Most ingyenes szállítással!
Részletek: http://kutyaham.hu/oszi-akcio
8 790 Ft
*

Julius-K9 IDC Power Kutyahám

IDC Power kutyahám magyar termék nagydíj

Ergonómiailag tökéletes

Ergonómiailag tökéletes

Az IDC® Powerhám egyik fő fejlesztésének köszönhetően a lefelé mutató mellöv a kutya mellkasán oszlatja el a fellépő erőket. A húzóerő itt nem a nyakat terheli, hanem a mellkasizomzatot.

Innova Dog Comfort

Lélegző, bőrbarát bélés

Bőrbarát bélés

Méltánytalanul kevés figyelmet fordítunk a hám e nagyszerű tulajdonságára. Az OEKO-TEX® ruhaipari anyagot és a hozzá kapcsolódó előírásokat a legszigorúbb, humán felhasználásra szánt termékek gyártásánál alkalmazzák.

Törésbiztos rögzítőcsat

Törésbiztos rögzítőcsatt kutyahám

A kiváló minőségű csatok folyamatos ellenőrzés és tesztelés kíséretében kerülnek fel az IDC® Powerhámokra. A minőségébe vetett bizalmat a téli hónapokban hálálja meg igazán. A fagyban is hibátlanul működik és nem törik el. 

Fényvisszaverő mellöv és szélszegés

Fényvisszaverő mellöv és szélszegés a kutyahámon

Az IDC® Powerhám egyik lényeges feladata, hogy jólláthatósági mellényként is funkcionáljon a kutyán. Az állítható hosszúságú, tépőzáras mellöv szürke csíkja és a kutyahám szélszegése fényvisszaverő anyagból készült, így sötétben a rávetődő fény sokszorosát sugározza vissza.

A mellöv hossza tépőzár segítségével állítható.Tépőzáras mellöv

 

Oldaltáska-rögzítő

Oldaltáska-rögzítő kutyahámra

Az oldaltáska 3 illetve 4 literes kivitelben kapható, mely a nagyobb, 0-4 méretű Powerhámokra szerelhető. A 2013-as évtől bevezetésre került a kisebb IDC® univerzális oldaltáska, mely 250 cm3 űrtartalmával minden személyes irat, oltási könyv, telefon és jutalomfalat nagyszerű tárolója lehet.

4 literes oldaltáska kutyahámra250 cm3 oldaltáska kutyahámra

Elasztikus lámpatartó

Elasztikus lámpatartó kutyahámon

A lámpatartó elasztikus, így többféle átmérőjű lámpa rögzítésére is alkalmas. A kutya fennakadása futás közben nem lehetséges, mert ilyen terhelés esetén a lámpa kifordul a gumigyűrűből, majd visszaáll eredeti helyzetébe. A lámpatartók kiváló minőségű német alapanyagokból készülnek. A tartó nem zárja ki az oldaltáska egyidejű használatát.

Mentő- és keresőkutyák, sötétben dolgozó munkakutyák elengedhetetlen kelléke, azonban esti sétákhoz is kiválóan alkalmas, ha szeretnénk nyomon követni a kutya mozgását.

Lámpatartó átmérője: 15-20 mmElasztikus lámpatartó

Cserélhető oldalfelirat

Közel ezerféle (!!!), raktárról rendelhető felirat közül választhat. Ha itt sem találja meg a kutyájához legjobban illőt, lehetősége van kívánságfelirat rendelésére is! Az IDC® Powerhámokon lévő, tépőzáras JULIUS-K9® márkajel foszforeszkál, azaz áramforrás nélkül világít a sötétben.

Tépőzáras feliratCserélhető tépőzáras felirat kutyahám

Biztonságos fogórögzítés

Az új IDC® Powerhámon található gumis heveder 4-féle állítási lehetőséggel rendelkezik. Eldönthetjük, hogy külön csak az oldalkarika, külön csak a fogó, mindkettő vagy egyik se legyen rögzítve. Ezzel a minimálisra csökkenthető a beakadás veszélye. Különösen fontos ez a vadász-, illetve kereső kutyák számára. Figyelem: ha kutyája mégis beakad egy Ön által nem látható helyen, az IDC-Powerhámból így is ki tud szabadulni hátrafelé.

Biztonságos fogórögzítés nyitottBiztonságos fogórögzítés nyitottBiztonságos fogórögzítés zártBiztonságos fogórögzítés zárt

Fekete színben biztonsági zárral is kapható

A hevederes, tépőzárral rögzíthető biztonsági zárat 2004-ben a Julius-K9® kifejezetten szolgálati kutyák részére fejlesztette ki. Ez a praktikus kiegészítő mintegy 60 kg-mal növeli a mellkas alatti rögzítő csat terhelhetőségét. Sérült (megrágott) csat esetén is biztosítja a hám használhatóságát.
2013-ban már a londoni kutyás rendőrség hivatalos szolgálati kutyahámjára is rákerült.
Kód: 16IDC-P0+

Biztonsági záras kutyahám (16IDC-P1+)

Ellenőrzött minőség

Független, hitelesített vizsgálat (Crash-test) során ellenőrzött minőség. A termék 300 kg-os szakítószilárdságot teljesített, ekkor a csat kinyílt, de a hám nem szakadt el.


Kikötésre nem alkalmas!

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták

Gumírozott póráz 20 mm, Fekete-szürke - több típus

Szélesség: 20 mm
Hossz: 0,45 m - 2,2 m
Színek: Fekete-szürke
fogó és fogó nélküli kivitelben
1 150 Ft

Gumírozott póráz 20 mm, Pink-szürke - több típus

Szélesség: 20 mm
Hossz: 0,45 m - 2,2 m
Színek: Pink-szürke
fogó és fogó nélküli kivitelben
1 150 Ft

IDC® nyomáselosztó párna, méret: 0 (162BP-0)

0-ás méretű IDC Powerhámokhoz használható.
Egyenletes terheléselosztást biztosít munka és séta közben.
1 920 Ft